Ga naar inhoud

Pilot 24/7 bereikbaarheid gestopt. En nu?

03 november 2020 - bijgewerkt op: 09 november 2020

De afgelopen 6 maanden dachten wij ook 's avonds, 's nachts en in het weekend met je mee. Dit kon door onze pilot 24/7 bereikbaarheid jeugdgezondheidszorg. We zijn tevreden met de resultaten, maar kunnen het (nog) geen onderdeel maken van onze vaste dienstverlening. Daarom zetten we voor je op een rij wanneer en hoe je ons kunt bereiken!

Contact bellen bereikbaar basisschoolkind
Je kunt contact met ons opnemen op de manier die jij prettig vindt; voor al je vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid, maar ook om een afspraak te verplaatsen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld bellen met ons contactcentrum, via telefoonnummer 088 - 20 10 000. Alle manieren zie je op onze contactpagina.
Afspraak verplaatsen kan ook buiten kantoortijden

Is jouw kind geboren na 1 januari 2012? Dan kun je ook buiten kantoortijden je afspraak verplaatsen. Het ouderportaal is dag en nacht, en in het weekend bereikbaar. Je logt erop in met je DigiD.

Over de pilot 24/7 bereikbaarheid
De afgelopen maanden deden wij ervaring op met 24/7 bereikbaarheid. Dat gaf mooie resultaten. Zo wisten jullie ons elke maand ongeveer 250 keer buiten kantoortijden te vinden en waren de reacties op dat contact positief. Op dit moment is het alleen (nog) niet mogelijk hiermee verder te gaan. Wel gebruikt het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ) de resultaten voor een eventueel landelijk vervolg.