Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Vaccinatiedagen gaan niet door

12 maart 2020 - bijgewerkt op: 08 oktober 2020

Door de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) en de onvoorspelbaarheid daarvan, gaan de vaccinatiedagen voorlopig niet door. We stellen ze in elk geval uit tot na de zomervakantie.

Coronavirus 1 1
Prik voor 9-jarigen (DTP/BMR) en 12- en 13-jarigen (HPV)
Bescherming tegen de infectieziekten difterie, tetanus en polio (DTP), bof, mazelen en rodehond (BMR) en het humaan papillomavirus (HPV) komt niet in gevaar door de vaccinaties ertegen een half jaar uit te stellen. Ben jij, of is jouw kind, uitgenodigd voor een van deze prikken? We nodigen je later opnieuw uit, je bent dan welkom op onze vaccinatiedagen in het najaar.
Prik voor 14-jarigen (MenACWY)
Meningokokkenziekte type W circuleert nog steeds. De prik ertegen kan daarom niet worden uitgesteld tot na de zomervakantie. We denken momenteel na over andere manieren waarop we deze prik kunnen geven. De 14-jarigen die waren opgeroepen voor deze prik, krijgen hierover zo snel mogelijk bericht.
Vaccinaties zwangeren en kinderen 0-4 jaar
De individuele vaccinaties op onze CJG-locaties gaan gewoon door. Dit geldt ook voor onze inloopspreekuren waar zwangeren een prik tegen kinkhoest kunnen halen. Let op: met uitzondering van locatie CJG Centrum.
Meer informatie?
Op de website van het RIVM vind je alle actuele informatie over coronavirus (COVID-19). Op onze eigen websites eenprikzogepiept.nl en centrumvoorjeugdengezin.nl houden we je op de hoogte van de gevolgen van het nieuwe coronavirus voor onze dienstverlening.

Deel deze pagina met anderen via:

Je hebt de link zojuist gekopieërd.