Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

De GroeiGids app is vernieuwd

10 februari 2021 - bijgewerkt op: 20 mei 2021

De GroeiGids app is vernieuwd: een nieuwe frisse vormgeving en verbeterde navigatie. Ouders vinden in de app antwoord op al hun vragen over gezond opgroeien en opvoeden. Zo ondersteunt de GroeiGids app alle (aanstaande) ouders in Nederland in elke levensfase met betrouwbare informatie.

Beeld social media app in handen overzichtsscherm
Meer gebruiksgemak

Met een nieuwe frisse vormgeving en verbeterde navigatie is de app klaar voor de toekomst. De vernieuwde menubalk onderin en het overzichtsscherm zorgen voor meer gebruiksgemak.

Een moeder over de nieuw app:

Wat een verbetering! Véél gebruiksvriendelijker en overzichtelijk. In één oogopslag is te zien waar je dingen kunt vinden en invoeren. Je kunt makkelijk schakelen tussen twee kinderen.
Dit is de GroeiGids app

In deze app vind je alle informatie die je nodig hebt als (aanstaande) ouder: van zwangerschap tot 18 jaar. Ook kun je de ontwikkeling en groei van je kind bijhouden. Door foto’s en video’s toe te voegen maak je een groeialbum, dat bewaard kan worden als herinnering voor later. Via de appberichtenservice ontvang je daarnaast betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden. De berichten sluiten aan bij de duur van je zwangerschap en/of de leeftijd van je kind.

In onderstaande video van GroeiGids wordt de app in het kort uitgelegd:

Voor alle ouders in Nederland

De GroeiGids app is ontwikkeld door 20 samenwerkende GGD- en JGZ-organisaties in heel Nederland. Ouders in deelnemende regio’s vinden in de app ook contactgegevens van de jeugdgezondheidszorg (JGZ) in hun regio.

Download de app

Je kunt de app gratis downloaden via de App Store of Google Play Store.

Deel deze pagina met anderen via:

Je hebt de link zojuist gekopieërd.