Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Dit ben ik 2.0: (werk)boek voor geadopteerde kinderen

21 februari 2019 - bijgewerkt op: 07 oktober 2020

Monique Weustink Schmeitz heeft eerder een (werk)boek voor adoptie kinderen tussen 6 en 12 jaar gemaakt. De schrijfster heeft het boek gemaakt omdat ze zelf als kind ook geadopteerd is en weet dat het als geadopteerde lastiger kan zijn om te ontdekken wie je bent, bij wie je hoort en hoe andere mensen je zien. Nu heeft ze er een vervolg op geschreven; voor kinderen van 11 tot 15 jaar.

Dit ben ik 2 0

Interviews en zelf aan de slag

In Dit ben ik 2.0 lees je interviews van kinderen tussen 12 en 18 jaar die ook geadopteerd zijn. Zij hebben allerlei vragen beantwoord over hoe zij zichzelf zien, wat hun dromen zijn, waar zij het meest trots op zijn, wat hun ergste blunder was en meer. Ze vertellen hun verhaal. Ook over de adoptie en hoe zij daar tegenaan kijken. Ook kun je in dit boek zelf allerlei vragen beantwoorden. Wie weet leer jij jezelf door dit boek nóg beter kennen!

Het boek is in adoptie kringen goed ontvangen. Wil je het boek graag bestellen? Hij is verkrijgbaar bij Monique zelf en kost 17 euro.

Deel deze pagina met anderen via:

Je hebt de link zojuist gekopieërd.