Ga naar inhoud

Dit betekent de lockdown voor CJG-afspraken

15 december 2020 - bijgewerkt op: 26 april 2021

Om contacten tot een minimum te beperken, is Nederland vanaf dinsdag 15 december in de strengste lockdown tot nu toe. In dit bericht lees je wat dit betekent voor jouw contact met ons.

CJG corona maatregelen positief corona lockdown quarantaine 2020
Bestaande maatregelen blijven

De maatregelen waarmee wij al werken, blijven van kracht. Zo vragen we iedereen zich aan de afspraken te houden als kom met maar 1 begeleider per kind, houd afstand, kom op tijd en draag een mondkapje. Ook hebben we onze dienstverlening aangepast. Over beide onderwerpen lees je alles op deze pagina’s:

Meer (beeld)bellen en extra aandacht voor maatregelen op locatie

Naast deze bestaande maatregelen, gaan we vanaf nu nog meer (beeld)bellen. Is een afspraak op locatie nodig, dan kunnen we daar het contact zo kort mogelijk houden. Op alle CJG-locaties hebben wij extra aandacht voor wat we hebben afgesproken. Komt iemand bijvoorbeeld toch met 2 begeleiders of weigert iemand een mondkapje te dragen? Dan kunnen we de afspraak helaas niet laten doorgaan.

Meer informatie of contact?

Ook, of misschien wel juist tijdens deze lockdown kun je ons al je vragen stellen over opvoeden, opgroeien en de gezondheid van je kind. We zijn er voor je en denken graag met je mee. Op de contactpagina zie je hoe je ons contactcentrum bereikt. Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen we je naar rijksoverheid.nl.