Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Kom jij ook naar de opening van CJG Centrum?

01 oktober 2019 - bijgewerkt op: 03 november 2020

Op zondag 6 oktober openen we een gloednieuwe CJG-locatie, op de 2e etage van de Centrale Bibliotheek in Rotterdam. CJG Centrum is een gastvrije, laagdrempelige ontmoetingsplek. Je kunt zelf meten en wegen of bijvoorbeeld via tablets de nieuwste opvoedinformatie opzoeken. Heb je een vraag? Je kan altijd binnenlopen, ook als je niet in ons werkgebied woont. Vier jij deze opening met ons mee?

Mila en Mo e1569909900424


Voor het hele gezin organiseren we zondag 6 oktober van 12.00 tot 17.00 uur verschillende activiteiten. Zo kun je een kijkje nemen in het CJG van de toekomst en kennismaken met onze professionals. Kinderen kunnen hun pop of beer laten onderzoeken bij de poppendokter en zelf dokter Bibber XL spelen. Ook kunnen ze een ogentest doen en hun lengte en gewicht meten. Een medewerker van BoekStart leest verhalen voor en jongeren kunnen prijzen winnen met een interactieve quiz. Vergeet voordat je weggaat niet met Mila en Mo op de foto te gaan!

Het CJG van de toekomst

Bij CJG Centrum, ook wel het CJG van de toekomst, werken we net iets anders dan je van ons gewend bent. Je bent welkom met, maar ook zonder afspraak. Bij binnenkomst ontmoet je eerst onze digitale gastvrouw of -heer. Deze wijst je de weg. We hebben een meet- en weegstation waar je je kind zelf kan meten en wegen. Met jouw DigiD kun je eenvoudig de meetresultaten registreren in het digitale dossier van je kind. Heb je (nog) geen DigiD? Geen probleem, je kunt het wanneer je binnenkomt melden aan onze gastvrouw of -heer.

Iedereen is welkom bij CJG Centrum!

Tot slot wijken de openingstijden van CJG Centrum af van wat je gewend bent. Wij nodigen je nog steeds uit voor afspraken, maar iedereen mag ook binnenwandelen zonder afspraak. De actuele openingstijden vind je altijd op onze website: centrumvoorjeugdengezin.nl. En woon je niet in de regio Rotterdam-Rijnmond? Ook dan ben je van harte welkom!

Deel deze pagina met anderen via:

Je hebt de link zojuist gekopieërd.