Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Landelijk ouderpanel: laat je mening horen

27 februari 2018 - bijgewerkt op: 07 oktober 2020

Welke vragen heb jij over het opvoeden van en onderwijs van je kind? Wil jij helpen dit goed in kaart te brengen? Meld je dan aan voor het Landelijk Ouderpanel!

Ouderpanel
Waarom een Landelijk Ouderpanel?
Op deze website vind je betrouwbare informatie over opvoeden en opgroeien. Deze informatie heeft het keurmerk van Stichting Opvoeden.nl. Stichting Opvoeden.nl wil de informatie blijven verbeteren. Dat is één van de redenen waarom ze samen met Ouders & Onderwijs het initiatief hebben genomen om te starten met een Landelijk Ouderpanel. Beide organisaties willen graag weten welke vragen jij hebt over opvoeden en onderwijs, welke informatie je nodig hebt en wat jouw ervaringen zijn. Op die manier kunnen ze de informatie over opvoeden en onderwijs verbeteren. Ook kunnen ze de mening van ouders over het onderwijs en de beschikbare (opvoed)informatie in kaart brengen. Dat nemen ze mee in hun gesprekken met professionals, overheid en politiek.
Hoe werkt het Landelijk Ouderpanel?
  • Bij aanmelding vul je een paar gegevens in over je gezinssituatie.
  • Je antwoorden blijven uiteraard anoniem en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.
  • Als panellid ontvang je een paar keer per jaar per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan een online onderzoek. Meestal is dit een vragenlijst, maar het kan ook een korte online discussie zijn. Hoe vaak je wordt uitgenodigd, hangt af van je gezinssituatie.
  • Je bent helemaal vrij om deel te nemen aan de onderzoeken. Er is geen enkele verplichting. Je kunt ook op elk moment uitschrijven.
  • Van de resultaten ontvang je steeds een terugkoppeling. Zo blijf je op de hoogte van wat wij hebben gedaan met jouw mening.
Meer informatie
Meer informatie over het Landelijk Ouderpanel vind je op Opvoeden.nl. Je kunt je daar ook aanmelden.

Deel deze pagina met anderen via:

Je hebt de link zojuist gekopieërd.