Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Mamaliefde en Papaliefde is …

15 februari 2021 - bijgewerkt op: 15 februari 2021

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport lanceerde 9 februari de campagne Mamaliefde en Papaliefde is. Deze campagne komt vanuit het programma Kansrijke Start, waar ook wij een rol in hebben. Maak jij je zorgen en wil je ze delen? Wij zijn er voor je!

Kansrijke Start Mamaliefde en Papaliefde

Er is geen liefde zo sterk als die van een ouder voor een kind. En alles wat je voor je baby of kind doet, komt voort uit die liefde. Dingen die voor veel ouders vanzelfsprekend zijn, zoals elke dag knuffelen. Maar ook dingen die niet makkelijk zijn, zoals je geld- of relatiezorgen bespreken zodat je hulp kan krijgen en je minder stress ervaart. Ook dat is goed is voor je kind. Je doet het uit mamaliefde en papaliefde.

Het CJG is er voor je!

Ervaar jij zorgen? Weet dan dat je bij ons terechtkunt! Wij luisteren naar je, denken graag met je mee en kunnen je verwijzen naar hulp- of zorgverleners in ons netwerk. Door je zorgen te delen, kunnen we samen zoeken naar oplossingen om stress rondom je zorgen te verminderen.
Neem contact met ons op mocht je hulp nodig hebben.

Deel deze pagina met anderen via:

Je hebt de link zojuist gekopieërd.