Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Museumnacht 010? Wij zijn erbij!

27 februari 2020 - bijgewerkt op: 07 oktober 2020

Vaccineren: prima of liever niet? Als jij tijdens de Museumnacht, van zaterdag 7 op zondag 8 maart, in het Natuurhistorisch Museum naar de tentoonstelling Vaccineren Ja!/Nee? gaat, kun jij je laten injecteren met wetenschappelijk onderbouwde informatie, met onze professionals of die van de GGD Rotterdam-Rijnmond van gedachten wisselen of een meningococktail drinken.

37 E4 D29 A 8 B82 47 E5 9 F83 5955018 F0 CC3 2
Doe het groepsimmuniteit-spel
Over vaccineren lopen de meningen sterk uiteen. De vaccinatietentoonstelling in het Natuurhistorisch Museum gaat in op veelvoorkomende onderwerpen in het vaccinatiedebat en injecteert iedereen met wetenschappelijk onderbouwde, feitelijke informatie om daarmee een goed geïnformeerde keuze te maken. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan het groepsimmuniteit-spel, dat laat zien waar het zowel bij vaccinatievóór- als tegenstanders om draait: de gezondheid van ons allemaal.
Drink een meningococktail
Tijdens de Museumnacht ben je welkom in onze cocktailbar. Er staan verschillende cocktails klaar, zodat je alle informatie van de tentoonstelling rustig tijdens een drankje op je kunt laten inwerken. Met smaken als Krijg de tetanus, Jij boft maar en de Meningococktail is er voor elk wat wils. Meer informatie en tickets vind je op museumnacht010.nl

Deel deze pagina met anderen via:

Je hebt de link zojuist gekopieërd.