Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Nieuw: beeldbellen met het CJG

09 april 2020 - bijgewerkt op: 07 oktober 2020

Door het coronavirus kunnen meeste contactmomenten op onze CJG-locaties en op scholen tijdelijk niet doorgaan. Dit is lastig, want wij willen de gezondheid en ontwikkeling van alle kinderen in Rotterdam-Rijnmond natuurlijk wel blijven volgen! Daarom doen wij nu zoveel mogelijk afspraken telefonisch. En vanaf nu ook via beeldbellen.

Screendump Beeldbellen zo werkt het e1586512164814
Beeldbellen?

Een deel van onze dienstverlening kan via beeldbellen. Denk aan sommige consulten, cursussen of een themabijeenkomst. Heb je een afspraak met ons, dan bellen wij je een paar dagen daarvoor. We bespreken of een consult via beeldbellen handig en mogelijk is. Is dat het? En wil jij het? Dan doen we de afspraak via beeldbellen. Over hoe dat werkt, maken we een webpagina. Je kunt ook de video over beeldbellen bekijken.

Aangepaste dienstverlening door coronavirus

Een deel van onze dienstverlening gaat door zoals je van ons gewend bent. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat zwangeren en jonge kinderen de vaccinaties van het Rijksvaccinatieprogramma krijgen. Wil je meer lezen over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus? Of wil je meer lezen over de maatregelen die wij nemen om onze klanten en onszelf te beschermen? Je leest er alles over op onze themapagina coronavirus.