Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Nieuw: alle cursussen, themabijeenkomsten en webinars in een overzicht

01 april 2021 - bijgewerkt op: 28 mei 2021

Wist je al dat er veel gratis cursussen, themabijeenkomsten en webinars worden georganiseerd voor (aanstaande) ouders en kinderen in de regio Rotterdam-Rijnmond? Wij hebben nu het complete aanbod op een rijtje gezet op onze website.

Overzicht cursusaanbod

Het aanbod van cursussen en themabijeenkomsten op onze website is in een nieuw jasje gestoken. De online agenda is vervangen door een overzichtspagina. Door deze verbetering en de toevoeging van een zoekfilter vind je snel een geschikte cursus: zo kun je onder andere filteren op gemeente, leeftijd en onderwerp.

Neem snel een kijkje!

Onderwerpen en leeftijdsfases

Er zijn cursussen over allemaal verschillende onderwerpen en fases, van zwangerschap tot je kind 18 jaar is, en alles daar tussenin. Je kunt ze vinden onder Cursussen. Of je je nu wilt voorbereiden op het ouderschap, ervaringen wilt uitwisselen met andere ouders over de puberteit, tips wilt horen van een pedagoog voor de driftbuien van je peuter of dat je kind wil werken aan zijn sociale vaardigheden en weerbaarheid: wij willen jou (en je kind!) ondersteunen!

Nieuw aanbod: webinars

Naast cursussen en themabijeenkomsten bieden we nu ook webinars aan. Deze kun je online volgen. De eerste webinars die ontwikkeld zijn gaan over mediaopvoeding en praten met je kind. In de toekomst wordt het aanbod uitgebreid met andere onderwerpen, zoals oefenhapjes. Je kunt je hier ook gratis voor aanmelden.

Deel deze pagina met anderen via:

Je hebt de link zojuist gekopieërd.