Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Omgangsbegeleiding Rotterdam

15 juli 2021 - bijgewerkt op: 15 juli 2021

Enver organiseert Omgangsbegeleiding voor Rotterdamse ouders die uit elkaar of gescheiden zijn, of op het punt van scheiden staan. Ze krijgen een steuntje in de rug bij het starten of weer oppakken van de omgang.

Enver omgangsbegeleiding

Het doel is dat het kind een positieve omgang heeft met beide ouders en dat de ouders op een gegeven moment zelf de omgangsregeling vorm kunnen geven. Het is belangrijk dat beide ouders gemotiveerd zijn om deel te nemen en er geen grote conflicten spelen.

Het traject bestaat uit 3 begeleide omgangsmomenten. Daarna volgt een tussenevaluatie en wordt er gekeken hoe er vervolg gegeven kan worden aan de omgangsmomenten.

Ouders uit Rotterdam kunnen zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar: omgangsbegeleiding@enver.nl.

Dit project wordt niet georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je terecht bij Enver, de organisatie die verantwoordelijk is voor de inhoud en kwaliteit van het project Omgangsbegeleiding.

Deel deze pagina met anderen via:

Je hebt de link zojuist gekopieërd.