Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Vlog #4 De week van... jeugdverpleegkundige Ineke Streefkerk

07 juni 2018 - bijgewerkt op: 23 februari 2021

Wat voor functies zijn er allemaal binnen het CJG en hoe ziet de werkweek van een jeugdarts of pedagoog er eigenlijk uit? Welke functies zijn er nog meer binnen het CJG naast een jeugdarts, jeugdverpleegkundige en pedagoog? Met De week van… nemen onze professionals jou een week lang mee naar hun werk. Je ziet wat een jeugdverpleegkundige nog meer doet naast het meten, wegen en vaccineren van kinderen, maar ook wat een projectleider bijdraagt aan de uitvoering van ons werk. Iedere maand publiceren we een nieuwe vlog.

Thumbnail

Jeugdverpleegkundige Ineke Streefkerk is werkzaam op Asielzoekerscentrum (AZC) Beverwaard en laat zien wat het werk van haar en collega's op het AZC inhoudt. Ze laat het gebouw zien, vertelt over de vaccinatiedagen op het AZC en hoe ze ervoor willen zorgen dat de bewoners zo snel mogelijk geïntegreerd kunnen worden in de Nederlandse samenleving.

Bekijk de vlog:

Bekijk ook: De week van... jeugdarts Bernice Samson

Deel deze pagina met anderen via:

Je hebt de link zojuist gekopieërd.