Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

We zijn nu ook bereikbaar via WhatsApp en live chat

25 september 2018 - bijgewerkt op: 08 oktober 2020

Ons contactcentrum breidt de contactmogelijkheden uit. Vanaf vandaag is het mogelijk om je vraag over opvoeden, opgroeien of gezondheid te stellen via WhatsApp of de live chat op onze website. Wil je een afspraak maken of verzetten? Dan kan dat natuurlijk ook. Ga naar onze vernieuwde contactpagina en kom in contact met het team van Service & Contact.

Chat logo breed

Op onze vernieuwde contactpagina staan alle contactmogelijkheden op een rijtje. Van telefoon, sociale media tot WhatsApp en live chat. Zo kun je zelf kiezen op welke manier je contact wilt met een van onze professionals. We geven ook aan hoe druk het is en aan welke regels wij ons houden. Benieuwd welke gezichten er achter het contactcentrum zitten? Ontmoet het team nu ook online.

Het contactcentrum is iedere werkdag van 10.00 uur tot 14.00 uur bereikbaar via WhatsApp en live chat op onze website. Deze openingstijden breiden we de komende periode verder uit.

Deel deze pagina met anderen via:

Je hebt de link zojuist gekopieërd.