Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Spelen en bewegen met je dreumes speciaal voor vaders

1 november 2019 om 10.30 - 11.30

Door te spelen ontdekken kinderen de wereld om zich heen. Samen spelen en bewegen geeft plezier en versterkt de band tussen jou en jouw dreumes. Spelenderwijs bewegen is net zo belangrijk als de dagelijkse verzorging en stimuleert de ontwikkeling. Daarom organiseren CJG Hillegersberg-Schiebroek en kinderopvang Mundo samen Spelen en
bewegen met je dreumes, speciaal voor vaders.

Tijdens deze bijeenkomst kun je samen met jouw dreumes en andere vaders spelen. Onder begeleiding worden er liedjes gezongen en gespeeld met eenvoudig materiaal dat vrijwel in ieder huishouden aanwezig is. Ook krijg je suggesties om je dreumes uit te dagen in de motorische ontwikkeling De bijeenkomst duurt ongeveer één uur.

Tijdens Mama café

Spelen en bewegen met je dreumes is om 10.30 uur, dus tijdens het Mama café dat van 9.30 tot 11.30 uur is. Inloop is vanaf 9.30 uur en Rachel van Bakker van Mundo zorgt voor thee. Terwijl de mama’s beneden blijven, gaan de papa’s met hun dreumes naar een zaal boven.  Je kunt het best gemakkelijk zittende kleding aan te trekken. Neem eventueel een voeding en verschoning voor je dreumes mee.

Voor vaders met kinderen van 8 tot 14 maanden

Wanneer:       vrijdag 1 november
Tijd:                 10.30 tot 11.30 uur
Waar:              Mamacafé in de Buurvrouw, Larikslaan 200, Rotterdam
Kosten:            geen

Locatie

De Buurvrouw
Larikslaan 200
Rotterdam, 3053 LG
+ Google Maps