Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Themabijeenkomst opvoeden: Mediagebruik door peuters

17 juni om 10.00 - 11.00

Tijdens de themabijeenkomst van CJG Westvoorne en peuterspeelzaal ‘t Pierepotje op maandagochtend 17 juni staat het onderwerp  ‘Mediagebruik door peuters’ centraal. Kom jij ook?

Mediagebruik is niet meer weg te denken, ook niet bij de allerkleinsten. Een swipende peuter die al weet hoe een tablet werkt, vinden we allemaal steeds normaler. En op tv is de hele dag door wel iets te zien of terug te kijken. “Ouders vragen mij geregeld om tips”, vertelt pedagoog Ramine de Zoete. “Bijvoorbeeld over hoeveel beeldschermtijd past bij de leeftijd van hun kind.” Daarom zijn alle peuterouders met hun kind welkom bij de themabijeenkomst Mediagebruik door peuters.

Over de themabijeenkomsten

Iedereen vindt opvoeden wel eens lastig. Herkenning vinden bij andere ouders is dan erg prettig. U bent niet de enige met vragen en zorgen over de opvoeding. Daarom zijn in de gemeente Westvoorne gratis ouderbijeenkomsten. Elke bijeenkomst staat een thema centraal. U kunt met andere ouders praten en ervaringen delen. Ook kunt u vragen over opvoeden en opgroeien stellen aan de aanwezige  jeugdverpleegkundige, pedagoog en peuterspeelzaalleidster. Die vragen hoeven niet per se over het thema van deze ochtend te gaan.
De bijeenkomst is gratis.
Bij elke bijeenkomst is koffie en thee aanwezig. Neemt u zelf iets te drinken mee voor uw kind(eren)?

Aanmelden

Het aantal plaatsen is beperkt, dus aanmelden is gewenst. Dit kun je doen door onderstaand formulier in te vullen.

Locatie

Rockanje: Peuterspeelzaal ‘t Pierepotje
Dwarsweg 21
Rockanje,
+ Google Maps