Ga naar inhoud
Enver |Scheiden |8-12 jaar |Ontwikkeling kind |Scheiden |Kinderen |Basisschoolkind |Op locatie |Lansingerland

!JES, Het Brugproject

Er is een grote groep kinderen waarvan de ouders gescheiden zijn. Voor alle kinderen is een scheiding een ingrijpende gebeurtenis omdat heel veel zekerheden als sneeuw voor de zon zijn verdwenen.

Het belangrijk dat kinderen leren praten over hun gevoelens. !JES, Het Brugproject biedt daar mogelijkheden toe en creëert een ondersteunende groepsomgeving, waarin kinderen onder begeleiding van trainers leren praten over wat hen bezig houdt en om leren gaan met problemen en emoties rond de scheiding van hun ouders.

!JES, Het Brugproject is voor kinderen tussen 8 en 12 jaar waarvan ouders gescheiden zijn of ouders in een scheidingsprocedure zitten. Het omvat 7 bijeenkomsten van 1,5 uur, waarbij kinderen in een groep van 10-12 kinderen één keer per week met elkaar praten over de scheiding van hun ouders, maar ook heel praktisch leren ze bruggen te maken tussen hun gescheiden ouders en kunnen aangeven wat zijzelf nodig hebben om op een goede manier heen en weer te kunnen.

Er zijn ouderbijeenkomsten waarin ouders uitgelegd wordt hoe ze in het belang van de kinderen (beter) tot afspraken kunnen komen.

Meer informatie over !Jes, Het Brugproject

Aanmelden?

Vul dan onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Pedagoog Charlotte Vermerris zal dan contact met je opnemen en samen met jou en je kind kijken wat de best passende training is. Bellen mag ook via telefoonnummer 06-40715256.

Aanmelden !JES, het Brugproject

Wil je meer weten over hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens? Bekijk dan hier ons privacyreglement

Deze training wordt niet georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je terecht bij de organisatie die verantwoordelijk is voor de inhoud en kwaliteit van dit aanbod.


!JES, Het Brugproject

Nader te bepalen
Nader te bepalen
Lansingerland

Deel deze pagina met anderen

Deze pagina met anderen delen?

Je hebt de url zojuist gekopieerd.

Deel deze pagina via e-mail
Deel deze pagina via Instagram
Deel deze pagina via Facebook