Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Omgaan met pubers

Het CJG organiseert samen met Kwadraad de cursus 'Omgaan met pubers'. Wil je meer weten over wat er in het hoofd van je puber omgaat? Waarom het niet gek is dat de kamer van je puber zo’n puinhoop is? Heb je een leuke puber thuis, maar zit je af en toe met je handen in het haar over hoe je in gesprek kunt blijven? En wil je weten hoe je samen kunt zorgen voor een fijnere sfeer in huis? Dan is deze gratis cursus echt iets voor jou.

Tijdens 5 bijeenkomsten oefen je met opvoedvaardigheden, wissel je ervaringen uit met andere ouders en worden filmpjes vertoond. Iedere week is er een thuisopdracht, om de informatie uit de cursus thuis toe te passen. Ook krijg je wekelijks een folder met informatie over het onderwerp van die week.

De cursus vindt online plaats, in de Digitale leeromgeving van Kwadraad. Informatie volgt na aanmelding . Ouders uit Lansingerland met pubers tussen de 11 en 15 jaar kunnen gratis meedoen aan deze cursus.

 • Wanneer: 29 maart, 5, 12,19 en 26 april 2022
 • Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur
 • Waar: online
 • Aanmelden kan uiterlijk tot 24 maart
  Aanmelden?

  Vul dan onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

  Aanmelden Omgaan met Pubers

  Wil je meer weten over hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens? Bekijk dan hier ons privacyreglement
  Terugkerende cursus
  Let op! Deze cursus vind plaats op meerdere data.

  Omgaan met pubers

  Datum
  11 oktober 2021
  Tijd
  19.30 - 21.30
  Plekken
  0 / 20
  Voor
  Lansingerland
  Waar
  Online