Ga naar inhoud
Doel Delfland |Brugklas voorbereiding |Groep 8 |Zomertraining |Sociale weerbaarheid |Kinderen |Basisschoolkind |Op locatie |Lansingerland

Plezier op school

Doel Delfland organiseert de training Plezier op school, voor aanstaande brugklassers!

Vanuit groep 8 de overgang maken naar het voortgezet onderwijs is een spannende gebeurtenis. Voor sommige kinderen gaat dit met veel angst en onzekerheid gepaard. Bijvoorbeeld omdat ze gepest worden, of andere problemen hebben in de omgang met leeftijdgenoten. Dan is het misschien extra moeilijk om de veiligheid van de basisschool te missen. De training Plezier op School helpt deze kinderen om problemen te voorkomen en een goede start te maken in het voortgezet onderwijs.

De tweedaagse zomertraining 'Plezier op school' maakt kinderen weerbaarder en zelfverzekerder. Tijdens de training leren ze op te komen voor zichzelf en hoe ze spanning en (faal)angst kunnen omzetten in vaardig handelen. Veel aandacht is er ook voor het leggen van contacten en (beter) omgaan met plagen, pesten en moeilijke situaties. We sluiten aan bij waar kinderen (al) goed in zijn en de groep geeft elkaar veel tips.

De training bestaat uit twee bijeenkomsten van elk 7,5 uur in twee opeenvolgende cursusdagen.

Wanneer: 23 en 24 augustus 2021

Tijd: 9.00-16.00 uur

Vul dan onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Pedagoog Charlotte Vermerris zal dan contact met je opnemen en samen met jou en je kind kijken wat de best passende training is. Bellen mag ook via telefoonnummer 06-40715256.

Aanmelden Plezier op school

Wil je meer weten over hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens? Bekijk dan hier ons privacyreglement
Doel Delfland

Deze training wordt niet georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je terecht bij de organisatie die verantwoordelijk is voor de inhoud en kwaliteit van dit aanbod.

Plezier op school

Datum
24 augustus 2021
Tijd
09.00 - 16.00
Voor
Lansingerland
Waar
Lansingerland

Deel deze pagina met anderen

Deze pagina met anderen delen?

Je hebt de url zojuist gekopieerd.