Ga naar inhoud
Zelfvertrouwen |Villa vip |Opvoeding |Zelfbeeld kind |Ouders |Basisschoolkind |Online |Lansingerland

VIP je kind

VIP je Kind is een training voor ouders, waarin je leert hoe je kind zich weer VIP te laten voelen. Wanneer je als ouders het idee hebt dat jullie zelf je kind een duwtje in de rug willen geven om zich weer lekker in zijn/haar vel te laten voelen en grip te geven op zijn/haar emoties.

Wij geloven dat een kind zich VIP voelt wanneer het gelooft in zichzelf, vertrouwen heeft in eigen oplossingen bij moeilijke of spannende situaties en lekker in zijn of haar vel zit.

Tijdens de training reiken we tools aan, waarmee jullie je kind kunnen leren grip te krijgen op emoties en zijn of haar oplossingsstrategieën te vergroten. Hierdoor worden kinderen sterker in hun autonomie en groeit het zelfvertrouwen.

Uiteraard is er ook aandacht voor de rol van jullie als ouders, zodat jullie samen naar het VIP gevoel kunnen toewerken en mooie VIP momenten kunnen vieren! En dit alles in drie avonden.

De training start met een individueel oudergesprek waarin jullie als ouders kunnen aangeven op welke momenten jullie je kind een extra zetje zouden willen geven. We inventariseren in dit gesprek wat jullie willen leren om je kind op weg te helpen bij milde angst, onzekerheid of boosheid.

Vervolgens zijn er 3 trainingsavonden met andere ouders. We bieden een kijkje in de keuken van onze eigen therapie aan kinderen werkend vanuit het cognitief gedragstherapeutische kader. De vertaalslag naar jullie eigen thuissituaties proberen we zoveel mogelijk aan te bieden, zodat jullie thuis gedegen aan de slag kunnen.

Deze training zal ingepland worden bij voldoende deelname.

meer informatie

Aanmelden VIP je kind

Wil je meer weten over hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens? Bekijk dan hier ons privacyreglement

VIP je kind

Nader te bepalen
Nader te bepalen
Lansingerland

Deel deze pagina met anderen

Deze pagina met anderen delen?

Je hebt de url zojuist gekopieerd.

Deel deze pagina via e-mail
Deel deze pagina via Instagram
Deel deze pagina via Facebook