Ga naar inhoud
Opvoeding |Ouderschap |Ouders |Peuter |Op locatie |Rotterdam

Twinkeltje Opvoedondersteuning organiseert de gratis training Dreumestijd. Is jouw kind tussen de 10 en 20 maanden en heb je het gevoel geen tijd meer voor jezelf te hebben? Een schaduw te hebben die niet alleen wil spelen en steeds vraagt “waarom”? Herken je de huilbuien en driftbuien die regelmatig voorkomen? Weet je soms niet goed wat hij of zij wil en vliegen de boterhammen door de woonkamer? Dan is Dreumestijd perfect voor jou!

De cursus is voor ouders met kinderen van 10 tot 20 maanden oud. We kijken wat een kind al wel kan en wat niet en wat ze al kunnen begrijpen, zodat je weet wat je kunt verwachten als ouder. Zo kun je met de vaardigheden die we bespreken aansluiten bij de ontwikkeling van je dreumes.

Dreumestijd bestaat uit 10 bijeenkomsten waarin je tips krijgt en trucs leert. Hierdoor krijg je meer rust in huis. En een blije dreumes en een blije ouder! Meedoen is gratis voor inwoners van Rotterdam.

  Meer informatie of aanmelden

  E-mail: twinkeltje@vanveldhuizenstichting.nl
  Bellen of WhatsAppen is ook mogelijk via 06 38 29 06 92

  Aanmelden Dreumestijd

  De training Dreumestijd wordt niet georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je terecht bij Twinkeltje Opvoedondersteuning: via mail twinkeltje@vanveldhuizenstichting.nl of via Whatsapp met een van onze pedagogen: 06 38 29 13 21

  Dreumestijd

  Datum
  21 september 2021
  Tijd
  09.00 - 11.00
  Voor
  Rotterdam
  Waar
  Rotterdam

  Deel deze pagina met anderen

  Deze pagina met anderen delen?

  Je hebt de url zojuist gekopieerd.