Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten
Gezondheid |Ouderschap |Ouders |Baby |Peuter |Basisschoolkind |Online |Rotterdam

E-health voor jonge ouders

Avant Sanare organiseert 'E-health voor jonge ouders'. In deze online cursus sta je als ouder nu eens stil bij jezelf en je eigen ervaringen, vragen en behoeftes. Daardoor leer je jezelf niet alleen beter kennen, maar weet je ook beter wat jou helpt om grip te krijgen op je drukke leven met werk, school en kinderen.

Als jonge ouder beleef(de) je door corona een pittige tijd. Thuiswerken met de kinderen in de buurt, met hun schoolwerk en je eigen taken. Je moe(s)t je voortdurend aanpassen aan nieuwe omstandigheden, die per week kunnen veranderen. Soms ook de zorg voor je eigen ouders, of iemand anders in de buurt. En ondertussen je werk en/of opleiding steeds weer anders organiseren.

Na de online e-health voor jonge ouders weet je beter wie je zelf bent en hoe je je leven goed kan organiseren, ook in tijden van corona.

Data en locatie

Na aanmelding start de cursus binnen 2 werkdagen online. Je bepaalt zelf hoe lang de cursus duurt (maximaal 1 maand) en wanneer je de cursus volgt. Alleen de contactmomenten met de begeleider zijn op een afgesproken datum en tijd.

  Aanmelden E-health voor jonge ouders

  Deze online cursus wordt niet georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je terecht bij Avant sanare, de organisatie die verantwoordelijk is voor de inhoud en kwaliteit van deze cursus.

  E-health voor jonge ouders

  Datum
  Nader te bepalen
  Tijd
  Nader te bepalen
  Voor
  Rotterdam
  Waar
  Online