Ga naar inhoud
Dit evenement is voorbij.

Leer te durven

Indigo preventie Rijnmond organiseert de training Leer te Durven, voor kinderen van 8 t/m 12 jaar die graag meer willen durven en zich dapperder en zelfverzekerder willen voelen.

Alle kinderen zijn wel eens bang. Maar sommige kinderen zijn veel banger dan andere kinderen uit hun klas. Als je als kind vaak erg bang bent, kan dat flink lastig zijn! In Leer te durven komen kinderen bij elkaar die allemaal wel eens iets spannend of eng vinden en die willen leren hoe ze zelfverzekerder en dapperder kunnen worden.

Wanneer

De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur, op maandag, dinsdag en donderdag van 15.30-17.00 of op woensdag van 13.30-15.00 uur.

Waar
  • Rotterdam Kralingen/Crooswijk
  • Rotterdam Zuid Zuid
  • Rotterdam Ijsselmonde

De trainingen vinden doorgaans plaats bij de CJG-locatie van het betreffende gebied.

Aanmelden

Deelname is gratis voor inwoners van Rotterdam. Aanmelden kan door een mail te sturen naar preventie@indigorijnmond.nl of te bellen naar: 088- 357 17 00

Deze training wordt niet georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je terecht bij Indigo preventie Rijnmond, de organisatie die verantwoordelijk is voor de inhoud en kwaliteit van deze training.

Leer te durven

01 september 2021
13:30 - 15:00
Rotterdam

Deel deze pagina met anderen

Deze pagina met anderen delen?

Je hebt de url zojuist gekopieerd.

Deel deze pagina via e-mail
Deel deze pagina via Instagram
Deel deze pagina via Facebook