Ga naar inhoud

Mattiecafé voor moeders

MattieClick |inloopmiddag |Ouderschap |Zwanger |Baby |Op locatie |Rotterdam

MattieClick organiseert het MattieCafé. Als (aanstaande) ouder veranderen er veel dingen en zal je af en toe wel wat hulp kunnen gebruiken. Jouw eigen sociale netwerk kan jou hierbij helpen. Je hebt namelijk meer mensen in de buurt dan jij misschien denkt.

We organiseren een inloopmiddag voor aanstaande ouders ter introductie van de MattieClick. Op deze middag kun je kennismaken met de MattieClick en legt Angelique, de ontwikkelaar van MattieClick, meer over de achtergrond en het ontstaan uit. Je kan vooral zelf aan de slag met de relatiekaart. In 5 stappen breng jij samen met de MattieClick jouw eigen sociale netwerk in kaart. Na het invullen van de MattieClick weet jij precies op wie jij kunt rekenen. Uiteraard is er meer dan genoeg ruimte om al jouw vragen en verhalen te delen.

Meer informatie en aanmelden

Deze inloopmiddag wordt gegeven in het PATH-HUIS (Groene Tuin 293, 3078 KG Rotterdam) en is gratis voor inwoners van Rotterdam en omstreken.

Aanmelden MattieCafé

Het MattieCafé wordt niet georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je terecht bij MattieClick, de organisatie die verantwoordelijk is voor de inhoud en kwaliteit van het MattieCafé.

Terugkerende cursus
Let op! Deze cursus vind plaats op meerdere data.

Mattiecafé voor moeders

Datum
Tijd
13.30 - 17.00
Voor
Rotterdam
Waar
Rotterdam

Deel deze pagina met anderen

Deze pagina met anderen delen?

Je hebt de url zojuist gekopieerd.