Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Rust, reinheid en regelmaat

Het CJG organiseert Rust, reinheid en regelmaat. Deze online voorlichting is voor ouders die meer willen weten over onder ander slapen, huilen en ritme in de leeftijdsfase van 0 tot 4 maanden.

De drie R’en van rust, reinheid en regelmaat lijken soms ouderwets. Zijn ze dat ook of kunnen ze ook nuttig zijn? Eens per maand organiseren wij een groepsvoorlichting voor ouders die graag wat meer willen weten over onder meer slapen, ritme, huilen en inbakeren. Heb je een baby tot ongeveer 4 maanden oud? Je bent van harte welkom.

Tijdens de bijeenkomst krijg je informatie over krampjes, slapen en zelf in slaap vallen, ritme en rust creëren, en vertellen we waarom een baby huilt. Ook geven we concrete tips en handvatten.

Wanneer

Rust, reinheid en regelmaat wordt eens per maand gegeven op de volgende dagen: 14 oktober, 11 november, 9 december, van 9.00 tot 11.00 uur.

  Aanmelden Rust, reinheid en regelmaat

  Wil je meer weten over hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens? Bekijk dan hier ons privacyreglement
  Terugkerende cursus
  Let op! Deze cursus vind plaats op meerdere data.

  Rust, reinheid en regelmaat

  Datum
  11 november 2021
  Tijd
  09.00 - 11.00
  Voor
  Rotterdam
  Waar
  Online