Ga naar inhoud
Dit evenement is voorbij.

Samen beter in je vel

Elke maand organiseert Stichting Me Mam de bijeenkomst Samen beter in je vel, voor vrouwen die te maken hebben gekregen met psychische klachten rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Tijdens de bijeenkomst op dinsdag 7 september 2021 staat het thema ‘Stigmatisering’ centraal en wordt de documentaire ‘Ze wist toch waar ze aan begon?!’ vertoond. Deze documentaire gaat over vooroordelen (stigmatisering) van pasbevallen moeders met psychische klachten.

  • Heb jij te maken met psychische klachten als gevolg van een zwangerschap of bevalling en weet je niet goed hoe je nu verder moet?
  • Heeft jouw omgeving weinig begrip voor je en worden er opmerkingen gemaakt die bij jou blijven hangen?
  • Merk je bij jezelf dat uitspraken van anderen bij jou niet goed vallen, maar weet je niet goed hoe je hier mee om kunt gaan?

We zullen kort wat achtergrond geven over vooroordelen en de gevolgen ervan. Na het kijken van de documentaire gaan we in gesprek met de aanwezige deelnemers.

Deze bijeenkomst geeft jou als moeder meer inzicht in wat vooroordelen zijn en hoe je daar als moeder beter mee om kunt gaan. Omdat deze bijeenkomsten gedragen worden door moeders die zelf met deze problematiek te maken hebben gehad, zal er voor jou heel veel herkenning zijn. Je zult merken dat je je meer begrepen voelt.

Meer informatie en aanmelden

Locatie: Groene Tuin 293, 3078 KG Rotterdam

Kosten: meedoen is gratis voor inwoners uit regio Rotterdam

Aanmelden

Deze bijeenkomsten worden niet georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je terecht bij Stichting Me Mam, de organisatie die verantwoordelijk is voor de inhoud en kwaliteit van de bijeenkomsten.

Samen beter in je vel

07 september 2021
19:30 - 21:30
Rotterdam

Deel deze pagina met anderen

Deze pagina met anderen delen?

Je hebt de url zojuist gekopieerd.

Deel deze pagina via e-mail
Deel deze pagina via Instagram
Deel deze pagina via Facebook