Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Kerstmis

December is een gezellige maand, maar ook druk voor jou en je kind. Je bent net bijgekomen van Sinterklaas wanneer kerst alweer voor de deur staat. Maar vergeet niet om samen te genieten! Wij geven tips voor activiteiten in de kerstvakantie, inspiratie voor kerstknutsels en een kerstmenu voor kinderen.

Kidsproof kerstdiner: maak het bijzonder

De lichtjes van de kerstboom, lekkere hapjes, lieve mensen en mooie kleren… Kerst is speciaal en fijn. Maar met een kerstdiner van een paar uur maak je zelfs het meest voorbeeldige kind niet blij. Hoe houd je het gezellig en maak je het extra leuk voor kinderen? Dat kan op heel veel manieren.

Kidsproof kerstdiner: het menu

Met kerst zet je graag iets bijzonders op tafel. Een beetje exclusief en graag ook nog gezond. Inderdaad, in kindertaal is dat vaak: ‘raar’ en ‘vies’. Hoe zorg je ervoor dat je iets bijzonders op tafel zet dat wél met groot gejuich wordt ontvangen? Het sleutelwoord is: presentatie.

Zelfgemaakte kerstboomversiering

Weet je al hoe jullie de kerstboom gaan versieren? De allermooiste kerstversiering is natuurlijk persoonlijk en zelfgemaakt. Ga samen met je kind aan de slag met deze zelfmaakideeën!

Deze kerstvakantie wordt top voor nop!

De feestdagen komen er weer aan! Overal mooie lampjes, gezellige muziek en lekker even de tijd voor elkaar. Maak deze bijzondere tijd extra speciaal en onderneem leuke activiteiten met het gezin. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn.