Rijsdijk

rijsdijk, albrandswaard

Meer informatie

Albrandswaard

Gezond en veilig opgroeien, dat wensen we voor alle kinderen! Daarom zijn wij er voor ouders en verzorgers, vanaf de zwangerschap tot een kind 18 jaar is. We kijken hoe kinderen zich ontwikkelen en bieden preventieve zorg; snel, in de (vertrouwde) omgeving en samen met ouders, opvoeders en andere betrokkenen.

In Albrandswaard kun je terecht bij onze CJG-locatie aan de Rijsdijk. Klik verder om de adresgegevens, openingstijden en faciliteiten te bekijken. Ook vind je dan meer informatie, bijvoorbeeld over het inloopspreekuur.

CJG locaties

Actueel & uitgelicht

Mededeling
h

Babyspullen over?

Babykleding, benodigheden, knuffels, speelgoed of boekjes over?

Daarvoor heeft het CJG op locatie Albrandswaard, Rijsdijk 15 en locatie Kruidentuin 8a te Barendrecht een inzamelbak geplaatst.
“Je staat er niet bij stil hoeveel je nodig hebt als je een kindje krijgt. Veel mensen kunnen dat zelf niet altijd bekostigen, daarom zijn wij heel blij dat mensen dit allemaal willen doneren”.

Met het hergebruiken van kleding, draag je bij aan een betere wereld. Nieuw geproduceerd textiel is door het grootschalig gebruik van kunstmest, bestrijdingsmiddelen en giftige kleurstoffen namelijk slecht voor het milieu. Zo wordt gebruikt goedgoed gebruikt.