Kruidentuin 8a

Kruidentuin 8a, barendrecht

Meer informatie

Iepenwede 2a

Iepenwede 2a, barendrecht

Meer informatie

Barendrecht

Gezond en veilig opgroeien, dat wensen we voor alle kinderen! Daarom zijn wij er voor ouders en verzorgers, vanaf de zwangerschap tot een kind 18 jaar is. We kijken hoe kinderen zich ontwikkelen en bieden preventieve zorg; snel, in de (vertrouwde) omgeving en samen met ouders, opvoeders en andere betrokkenen. In Barendrecht kun je terecht bij 2 CJG-locaties. Onze locatie aan de Kruidentuin is voor ouders, verzorgers en hun kinderen van 0 tot 18 jaar. Aan de Iepenwede zien we kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders. Kies hieronder jouw locatie om de adresgegevens, openingstijden en faciliteiten te bekijken. Ook vind je dan meer informatie, bijvoorbeeld over het inloopspreekuur.
Klanten over het CJG

Ouders en verzorgers zijn gemiddeld tevreden met onze dienstverlening in Barendrecht.

Meer over dit cijfer

CJG-locaties

Uitgelicht

Mededeling
h

Babyspullen over?

Heb jij babyspullen over? Bij CJG Albrandswaard (Rijsdijk 15) en CJG Barendrecht (Kruidentuin 8a) staat er een speciale inzamelbak voor. Zo kun je er iemand anders blij mee maken!

Als je een baby krijgt, heb je veel spullen nodig. Denk aan kleding, knuffels, speelgoed en boekjes. Niet iedereen kan dat zelf betalen. Voor hen worden babyspullen ingezameld. Het is ook nog eens goed voor het milieu! Heb jij nog wat over? Zo wordt gebruikt goed, goed gebruikt.

Mededeling

Inloopspreekuur 19 september vervalt

Donderdag 19 september vervalt het inloopspreekuur op locatie Kruidentuin. Dit in verband met een vaccinatiecampagne.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 088-2010000.