Kruidentuin

Kruidentuin 8a, barendrecht

Meer informatie

Iepenwede

Iepenwede 2a, barendrecht

Meer informatie

Barendrecht

Gezond en veilig opgroeien, dat wensen we voor alle kinderen! Daarom zijn wij er voor ouders en verzorgers, vanaf de zwangerschap tot een kind 18 jaar is. We kijken hoe kinderen zich ontwikkelen en bieden preventieve zorg; snel, in de (vertrouwde) omgeving en samen met ouders, opvoeders en andere betrokkenen.

In Barendrecht kun je terecht bij 2 CJG-locaties. Onze locatie aan de Kruidentuin is voor ouders, verzorgers en hun kinderen van 4 tot 18 jaar. Aan de Iepenwede zien we kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders. Kies hieronder jouw locatie om de adresgegevens, openingstijden en faciliteiten te bekijken. Ook vind je dan meer informatie, bijvoorbeeld over het inloopspreekuur.

CJG locaties

Actueel & uitgelicht

Mededeling
h

Babyspullen over?

Babykleding, benodigdheden, knuffels, speelgoed of boekjes over?

Daarvoor hebben we o.a. bij het CJG op locatie Kruidentuin 8a in Barendrecht en locatie Albrandswaard, Rijsdijk 15 een inzamelbak geplaatst.

“Je staat er niet bij stil hoeveel je nodig hebt als je een kindje krijgt. Veel mensen kunnen dat zelf niet altijd bekostigen, daarom zijn wij heel blij dat mensen dit allemaal willen doneren”.

Met het hergebruiken van kleding, draag je bij aan een betere wereld. Nieuw geproduceerd textiel is door het grootschalig gebruik van kunstmest, bestrijdingsmiddelen en giftige kleurstoffen namelijk slecht voor het milieu.