Groenendaal 1

Groenendaal 1, Krimpen aan den IJSsel

Meer informatie

Krimpen aan den IJssel

Gezond en veilig opgroeien, dat wensen we voor alle kinderen! Daarom zijn wij er voor ouders en verzorgers, vanaf de zwangerschap tot een kind 18 jaar is. We kijken hoe kinderen zich ontwikkelen en bieden preventieve zorg; snel, in de (vertrouwde) omgeving en samen met ouders, opvoeders en andere betrokkenen.

In Krimpen aan den IJssel kun je terecht bij onze CJG-locatie aan de Groenendaal. Klik verder om de adresgegevens, openingstijden en faciliteiten te bekijken. Ook vind je dan meer informatie, bijvoorbeeld over het inloopspreekuur.

KrimpenWijzer

Het CJG Krimpen aan den IJssel is één van de partners in de KrimpenWijzer. We werken er met meerdere professionals nauw samen om u te ondersteunen. U kunt er terecht met al uw vragen over welzijn, zorg, opvoeden en opgroeien en alles wat hiermee samenhangt.

Klanten over het CJG
8,1

Ouders en verzorgers zijn bovengemiddeld tevreden met onze dienstverlening in Krimpen aan den IJssel.

Meer over dit cijfer

Uitgelicht

Mededeling
h

Trainingen voor kinderen

KrimpenWijzer organiseert diverse trainingen voor kinderen zoals Weerbaarheid, Sova, Faalangst, Wat als je ouders scheiden. Deze trainingen zijn bestemd voor kinderen die in Krimpen aan den IJssel wonen. Kijk hier voor het overzicht van alle trainingen.


CJG-locaties