Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Moeders Informeren Moeders (MIM)

MIM en het coronavirus: Het project Moeders Informeren Moeders gaat nog steeds door. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen MIM daar op aan. Dat betekend bijvoorbeeld dat de bijeenkomsten in Schiedam en Vlaardingen voor moeders voorlopig niet doorgaan. Wil je meer weten of heb je vragen hierover? Neem dan contact met ons op.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert Moeders Informeren Moeders (MIM). MIM brengt je in contact met een andere, ervaren moeder waarmee je al jouw vragen, zorgen en ervaringen kunt delen; klein of groot. Wanneer jij dat nodig hebt. Het is gratis.

MIM steunt moeders. Ervaren moeders zijn er voor moeders met kinderen tot 2,5 jaar, die soms onzeker zijn over het moederschap. Je deelt ervaringen en zult onderwerpen van elkaar herkennen. Eén op één gesprekken, een WhatsApp- of telefoongesprek of tijdens een activiteit: hoe vaak en op welke manier je contact hebt, bepaal jij helemaal zelf. Zo krijg je bevestiging in de leuke en minder leuke kanten van het moederschap.

Wat geweldig, dit zou ik iedere beginnende moeder aanraden! En dat er geen kosten aan verbonden zijn maakt het extra toegankelijk.

- Een deelnemende moeder

Voorlichtingsfilmpje

Over MIM is een voorlichtingsfilmpje gemaakt:

Geïnteresseerd?

Ben jij net moeder geworden of wordt je binnenkort moeder? En lijkt het je fijn om hulp te krijgen van een andere, ervaren moeder? Meld je dan aan voor MIM via 1 van de onderstaande knoppen. Of neem contact met ons op!

Eerst nog meer weten? Bekijk de flyer.

MIM Nissewaard

MIM vind je ook in Nissewaard. Klik hieronder om je aan te melden.

MIM Schiedam

MIM vind je ook in Schiedam. Klik hieronder om je aan te melden.

MIM Vlaardingen

MIM vind je ook in Vlaardingen. Klik hieronder om je aan te melden.