Moeders informeren Moeders

Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert Moeders Informeren Moeders (MIM). MIM brengt je in contact met een andere, ervaren moeder waarmee je al jouw vragen, zorgen en ervaringen kunt delen; klein of groot. Wanneer jij dat nodig hebt. Het is gratis.

MIM steunt moeders. Ervaren moeders zijn er voor moeders met kinderen tot 2,5 jaar, die soms onzeker zijn over het moederschap. Je deelt ervaringen en zult onderwerpen van elkaar herkennen. Eén op één gesprekken, een WhatsApp- of telefoongesprek of tijdens een activiteit: hoe vaak en op welke manier je contact hebt, bepaal jij helemaal zelf. Zo krijg je bevestiging in de leuke en minder leuke kanten van het moederschap.

Wat geweldig, dit zou ik iedere beginnende moeder aanraden! En dat er geen kosten aan verbonden zijn maakt het extra toegankelijk.

– Een deelnemende moeder

Voorlichtingsfilmpje

Over MIM is een voorlichtingsfilmpje gemaakt:

Geïnteresseerd?

Ben jij net moeder geworden of wordt je binnenkort moeder? En lijkt het je fijn om hulp te krijgen van een andere, ervaren moeder? Meld je dan aan voor MIM via 1 van de onderstaande knoppen. Of neem contact met ons op!
Eerst nog meer weten? Bekijk de flyer.

MIM Nissewaard

MIM vind je ook in Nissewaard. Klik hieronder om je aan te melden.

Meer over MIM in Nissewaard

MIM Schiedam

MIM vind je ook in Schiedam. Klik hieronder om je aan te melden.

Meer over MIM Schiedam

MIM Vlaardingen

MIM vind je ook in Vlaardingen. Klik hieronder om je aan te melden.

Meer over MIM Vlaardingen