Moeders Informeren Moeders (MIM) Nissewaard

Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert Moeders Informeren Moeders (MIM). MIM brengt je in contact met een andere, ervaren moeder waarmee je al jouw vragen, zorgen en ervaringen kunt delen; klein of groot. Wanneer jij dat nodig hebt. Het is gratis.

MIM steunt moeders. Ervaren moeders zijn er voor moeders met kinderen tot 2,5 jaar, die soms onzeker zijn over het moederschap. Je deelt ervaringen en zult onderwerpen van elkaar herkennen. Eén op één gesprekken, een WhatsApp- of telefoongesprek of tijdens een activiteit: hoe vaak en op welke manier je contact hebt, bepaal jij helemaal zelf. Zo krijg je bevestiging in de leuke en minder leuke kanten van het moederschap.

Wat geweldig, dit zou ik iedere beginnende moeder aanraden! En dat er geen kosten aan verbonden zijn maakt het extra toegankelijk.

– Een deelnemende moeder
Geïnteresseerd?

Ben jij net moeder geworden of wordt je binnenkort moeder? En lijkt het je fijn om hulp te krijgen van een andere, ervaren moeder? Meld je dan aan voor MIM via onderstaand aanmeldformulier. Wil je meer informatie over MIM in Nissewaard? Neem dan contact met ons op!

Voorlichtingsfilmpje

Over MIM is een voorlichtingsfilmpje gemaakt:

Aanmelden MIM Nissewaard