Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Nissewaard

Gezond en veilig opgroeien, dat wensen we voor alle kinderen! Daarom zijn wij er voor ouders en verzorgers, vanaf de zwangerschap tot een kind 18 jaar is. We kijken hoe kinderen zich ontwikkelen en bieden preventieve zorg; snel, in de (vertrouwde) omgeving en samen met ouders, opvoeders en andere betrokkenen.

In Nissewaard kun je terecht bij 4 CJG-locaties. Onze locatie aan de Hoogwerfsingel in Spijkenisse is voor ouders, verzorgers en hun kinderen van 0 tot 18 jaar. Bij de overige locaties, Hurthstraat en Lenteakker in Spijkenisse, en Zoetemanring in Zuidland, zien we kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders. Kies hieronder jouw locatie om de adresgegevens, openingstijden en faciliteiten te bekijken. Ook vind je dan meer informatie, bijvoorbeeld over het inloopspreekuur.

Het jeugdondersteuningsteam

Binnen CJG Nissewaard zijn 4 jeugdondersteuningsteams (JOT). De jeugd- en gezinscoaches in het team bieden vrij toegankelijke hulp aan gezinnen in de gemeente Nissewaard.

Klanten over het CJG

8.1
Ouders en verzorgers zijn tevreden met onze dienstverlening in Nissewaard.
Contactpersoon Marit
Marit
helpt je graag
Zit je met een vraag of wil je advies? Ik sta samen met mijn collega's voor je klaar.
Ontmoet het team