Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Contact met CJG Rijnmond voor professionals

CJG Rijnmond biedt preventieve jeugdgezondheidszorg en maakt zich sterk om een integraal zorgaanbod in de regio Rijnmond te kunnen aanbieden voor alle leeftijden. Wij werken daarbij nauw samen met verschillende partners. Denk hierbij aan huisartsen, welzijnsorganisaties, scholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Maar ook met verloskundigen, kraamzorg, ziekenhuizen en andere specialisten in de gezondheidszorg

Veel ouders vragen opvoedkundig advies aan iemand die ze vertrouwen. In veel gevallen ben jij dat. Wanneer je een vraag niet kunt beantwoorden, kun je ouders doorverwijzen naar het CJG. Je kunt ook zelf contact met ons opnemen. Vanuit jouw beroep ben je immers goed in staat zorgsignalen op te vangen. Je kunt deze, in overleg met ouders en kind, voorleggen aan het CJG. Samen met jou zoeken wij graag naar de juiste oplossing.

Coronavirus en onze dienstverlening

Alleen samen krijgen we het coronavirus (COVID-19) onder controle. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen onze dienstverlening daar op aan. Op onze themapagina over het coronavirus zetten we alles voor je op een rijtje: van onze aangepaste dienstverlening en de regels waaraan we ons allemaal moeten houden, tot tips om deze periode met kinderen goed door te kunnen komen.

CJG en het coronavirus

Nieuwsbrief CJG Rijnmond

CJG Rijnmond publiceert maandelijks een digitale nieuwsbrief voor samenwerkingspartners, stakeholders en professionals. In iedere uitgave staan actuele informatie over de jeugdgezondheidszorg, informatie over pilots en projecten, en andere nieuwswaardigheden.

Meer over de nieuwsbrief

Kom langs bij het CJG

CJG Rijnmond heeft 52 locaties in de regio. Vul hieronder je postcode in en zie direct de dichtstbijzijnde locatie.