Ga naar inhoud

Feijenoord

Maashaven O.Z. 218

CJG Feijenoord heeft 2 locaties, een aan de Maashaven O.Z. en een in Gezondheidscentrum ’t Slag aan het Sandelingenplein. Kies hieronder jouw locatie om de adresgegevens, openingstijden en faciliteiten te bekijken. Ook vind je dan meer informatie, bijvoorbeeld over het inloopspreekuur.

Op onze CJG-locatie aan de Maashaven O.Z. zien wij kinderen van 0 tot 18 jaar, met hun ouders of verzorgers. Bijvoorbeeld tijdens een van onze vaste contactmomenten waar we kijken of een kind zich goed ontwikkelt. Ook ben je hier welkom op afspraak, bij een themabijeenkomst of cursus, of voor antwoord op vragen over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging. Onze jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, (dokters)assistenten, (ortho)pedagogen en andere deskundigen bieden je graag advies en ondersteuning.

Folders
Inzameling / uitgifte boeken
Inzameling / uitgifte kinderkleding
Kolf- en voedruimte
Magnetron
Rolstoelvriendelijk
Speelhoek
Toilet
Verschoningsruimte
Wifi

Openingstijden

Deze locatie is geopend op Maandag van 08:30 tot 17:00. Dinsdag van 08:30 tot 17:00. Woensdag van 08:30 tot 17:00. Donderdag van 08:30 tot 17:00. Vrijdag van 08:30 tot 17:00. Gesloten Gesloten De inloopspreekuren van deze locatie zijn op Gesloten Gesloten Gesloten Gesloten Gesloten Gesloten Gesloten
Let op: door het coronavirus zijn er geen inloopspreekuren. Je kunt via centrumvoorjeugdengezin.nl/contact bij ons terecht.
Contactpersoon Cristina
Cristina
helpt je graag
Zit je met een vraag of wil je advies? Ik sta samen met mijn collega's voor je klaar.
Ontmoet het team