Ga naar inhoud

IJsselmonde

Boxbergenstraat 11

CJG IJsselmonde heeft 3 locaties. Eentje aan de Groene Tuin waar ouders, verzorgers en hun kinderen van 0 tot 18 jaar terecht kunnen. En 2 locaties voor ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar; aan de Boxbergenstraat en Pythagorasweg. Kies hieronder jouw locatie om de openingstijden en faciliteiten van jouw locatie te bekijken.

Op onze CJG-locatie in de Boxbergenstraat zien wij kinderen van 0 tot 12 jaar, met hun ouders of verzorgers. Bijvoorbeeld tijdens een van onze vaste contactmomenten waar we kijken of een kind zich goed ontwikkelt. Ook ben je hier welkom op afspraak, bij een themabijeenkomst of cursus, of voor antwoord op vragen over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging. Onze jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, (dokters)assistenten, (ortho)pedagogen en andere deskundigen bieden je graag advies en ondersteuning.

Faciliteiten
Folders
Rolstoelvriendelijk
Speelhoek
Toilet
Verschoningsruimte

Openingstijden

Deze locatie is geopend op Maandag van 08:30 tot 17:00. mededeling: Elke 4e week van de maand (even week) Dinsdag van 08:30 tot 17:00. Woensdag van 08:30 tot 12:30. mededeling: elke 2e en 4e week van de maand (even week) Donderdag van 08:30 tot 17:00. mededeling: Even weken Gesloten Gesloten Gesloten De inloopspreekuren van deze locatie zijn op Gesloten Gesloten Gesloten Gesloten Gesloten Gesloten Gesloten

Let op: door het coronavirus zijn er geen inloopspreekuren. Je kunt via centrumvoorjeugdengezin.nl/contact bij ons terecht.

Contactpersoon Renata
Renata
helpt je graag
Zit je met een vraag of wil je advies? Ik sta samen met mijn collega's voor je klaar.
Ontmoet het team