Ga naar inhoud

Prins Alexander

Marie van Eijsdenvinckstraat 470

CJG Prins Alexander heeft 4 locaties, aan de Weegschaalhof, de Thomas Mannplaats, het Marcel Duchampplein en in de Marie van Eijsdenvinckstraat. Kies hieronder jouw locatie om de adresgegevens, openingstijden en faciliteiten te bekijken. Ook vind je dan meer informatie, bijvoorbeeld over het inloopspreekuur.

Op onze CJG-locatie in de Marie van Eijsdenvinckstraat zien wij kinderen van 0 tot 4 jaar, met hun ouders of verzorgers. Bijvoorbeeld tijdens een van onze vaste contactmomenten waar we kijken of een kind zich goed ontwikkelt. Ook ben je hier welkom op afspraak, bij een themabijeenkomst of cursus, of voor antwoord op vragen over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging. Onze jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, (dokters)assistenten, (ortho)pedagogen en andere deskundigen bieden je graag advies en ondersteuning.

Faciliteiten
Folders
Speelhoek
Toilet
Verschoningsruimte
Wifi

Openingstijden

Deze locatie is geopend op Maandag van 08:30 tot 17:00. Gesloten Woensdag van 08:30 tot 17:00. Gesloten Vrijdag van 08:30 tot 12:00. Gesloten Gesloten De inloopspreekuren van deze locatie zijn op Maandag van 13:00 tot 13:45. Gesloten Gesloten Gesloten Gesloten Gesloten Gesloten

Let op: de inloopspreekuren op deze locatie zijn op afspraak. Vrije inloop is niet mogelijk.

Contactpersoon Annemarie
Annemarie
helpt je graag
Zit je met een vraag of wil je advies? Ik sta samen met mijn collega's voor je klaar.
Ontmoet het team