Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Sint winactie: kleur en maak kans op een schoencadeautje

Op de aftelkalender kan je het zien: op 21 en 28 november mag je kind een mooi kunstwerk posten op Facebook of Instagram met #cjgwinactie. Wij sturen het dan door aan Sint én verloten beide dagen 4 schoencadeautjes onder alle kunstenaars.

Hoe doe je mee op 21 en 28 november?
  1. Laat je kind een mooie tekening maken, bijvoorbeeld op de achterkant van de aftelkalender.
  2. Zet de naam en leeftijd van je kind op het kunstwerk.
  3. Maak een foto van de creatie.
  4. Plaats hem op 21 en/of 28 november op jouw Facebook- of Instagrampagina met #cjgwinactie in de beschrijving. Of publiceer de foto onder ons Facebookbericht of tijdlijn op die dag.
  5. De winnaars maken we een dag later bekend op Facebook en Instagram, dus hou deze kanalen goed in de gaten!
Wat kun je winnen?

Per actiedag verloten we onder iedereen die een mooi kunstwerk post vier schoencadeautjes. Denk hierbij aan kleurpotloden, stiften of een speelgoedautootje. We maken de prijswinnaars bekend op Facebook en Instagram en vragen de winnaars om de adresgegevens naar ons te sturen in een persoonlijk bericht. Daarna versturen we de prijs.

Niet gewonnen op de 21e? Misschien heb je de 28e meer geluk. Ook dan niet? Helaas! Maar: wij zijn sowieso heel blij met het kunstwerk. En Sint vast ook!

Als je meedoet met deze Sint winactie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

klik hier voor Sint-spiratie: aftellen, gedichten, cadeaus, spelletjes en meer!