Ga naar inhoud

Speeltuin

Wil je iets leuks doen met je kind? Hier vind je leuke uitjes, recepten, knutselinspiratie en meer. We werken nog aan deze pagina, dus we vinden het leuk als je binnenkort opnieuw komt kijken! Neem ook eens een kijkje bij onze winacties.

Activiteiten en uitjes

Nu beeldschermen een steeds belangrijkere rol spelen in ons leven, is het niet altijd gemakkelijk om je kind naar buiten te krijgen. Wij geven een aantal tips voor leuke buitenspeelactiviteiten.

Kleurplaten en maskers

Op deze pagina vind je de leukste kleurplaten en maskers. Je kunt ze downloaden en printen. Dan uitknippen, inkleuren, versieren en als je wilt ook nog de mooiste selfies ermee maken!

Knutselen

Het is leuk, goed voor de ontwikkeling van kinderen en ook heel gezellig om samen te doen: knutselen! Laat je inspireren op onze knutselpagina.

Koken met je kind

Het vraagt tijd en geduld om je kind te begeleiden met koken, maar het is een goede investering. Kinderen leren om bewust met voeding om te gaan en tijd te steken in de voorbereiding daarvan.

Winacties

Bij het CJG kun je regelmatig meedoen met een leuke winactie. Klik hieronder om de actuele winacties te zien en lees hoe je mee kunt doen en leuke prijzen kunt winnen!