Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

CJG en het coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus (COVID-19) onder controle. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen onze dienstverlening daar op aan. Een deel van de contactmomenten gaat gewoon door; het is bijvoorbeeld zeer belangrijk dat jonge kinderen de vaccinaties uit het Rijksvaccinatieprogramma blijven krijgen. Andere afspraken doen wij zoveel mogelijk telefonisch of via beeldbellen. Op deze pagina vertellen wij over onze aangepaste dienstverlening, de regels bij een bezoek aan een van onze locaties en geven wij antwoord op veelgestelde vragen. Ook delen we opvoedinformatie, handige apps en websites, en publiceren we actuele artikelen. Geen antwoord gevonden op jouw vraag? Onderaan zie je hoe je ons contactcentrum kunt bereiken.

Bekijk hier onze meest actuele maatregelen

Veelgestelde vragen
Handige apps en websites tijdens de coronacrisis

Over het coronavirus, de gevolgen ervan en de ongewone situatie die het met zich meebrengt vind je online steeds meer informatie. Van tips voor thuisonderwijs tot een link naar gratis luisterboeken en van video’s om thuis te sporten tot websites met algemene informatie. Een aantal interessante links en apps voor je op een rij op deze pagina.

Met deze speeltips verveelt je kind zich geen moment

Wist je dat wij een speeltuinpagina hebben? Je vindt er kleurplaten, maskers en bijvoorbeeld tips om te koken en knutselen met je kind. Zo komen jullie samen de weken thuis wel door! Kijk eens in onze speeltuin.

Folders

Coronamaatregelen bij het CJG
Waar moet je rekening mee houden als je een afspraak hebt bij het CJG?
image - 2,984 MB
Download
Handen wassen doe je zo
Handen wassen, zo doe je dat. Volg de stappen voor super schone handen!
pdf - 122,897 KB
Download
Dagplanner
We maakten een dagplanner om samen met jouw kind in te vullen. Zo geef je structuur en houvast!
pdf - 515,251 KB
Download
Weekplanner
In deze weekplanner kun je, samen met je kind, van dag tot dag jullie plannen opschrijven.
pdf - 211,749 KB
Download
De Corona's op vakantie
Een (voor)leesboekje over de familie Corona. Kan jouw kind de familie helpen thuis te komen?
pdf - 1,01 MB
Download
Hallo ik ben Corona
Een leuk en leerzaam verhaal over corona. In duidelijke taal voor kinderen van de basisschool.
pdf - 1,662 MB
Download

Vragen? Neem contact op!

We helpen je graag, maar voor je contact opneemt: in een korte periode is er veel veranderd door het coronavirus. Ook onze dienstverlening hebben we moeten aanpassen naar de situatie en gestelde maatregelen vanuit het RIVM. We snappen dat ouders vragen hebben over hun afspraak en onze overige dienstverlening. De meestgestelde vragen hebben we voor je op een rijtje gezet. Hopelijk zit jouw antwoord erbij. Je vindt ze hier.

Wij weten als geen ander dat opvoeden soms een uitdaging is. Daarom kun je ons er alles over vragen. Net als over het opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongere. Wie wij zijn? Jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en andere deskundigen. Wij werken in de regio Rotterdam-Rijnmond en denken graag met je mee (en vinden niets gek).

Contactpersoon Lalita
Lalita
helpt je graag
Zit je met een vraag of wil je advies? Ik sta samen met mijn collega's voor je klaar.
Ontmoet het team