Centrum voor jeugd en gezin | Trainingen Lansingerland Ga naar inhoud

Een afspraak? Kom met (1 kind en) 1 volwassene! Vergeet ook je mondkapje niet. Lees alles over onze aangepaste dienstverlening door het coronavirus.

Lees meer Afbeelding sluiten

Trainingen Lansingerland

In Lansingerland kun je bij diverse partijen terecht voor een gevarieerd aanbod in cursussen over opvoeden en opgroeien. Maak hieronder een keuze en bekijk het totale aanbod per aanbieder.

Sociale Vaardigheid/ Weerbaarheid

Op een leuke manier contact maken met leeftijdsgenoten, plezier maken met anderen, jezelf durven uiten, je grenzen aangeven… Voor veel kinderen en jongeren is dit heel lastig. Wij bieden verschillende trainingen om kinderen en jongeren hierbij te helpen.

Faalangst

Heeft jouw kind last van faalangst? Oftewel: bevriest hij of zij als het iets spannends moet doen, of heeft hij last van hoofdpijn of buikpijn bij iets spannends? Deze trainingen leren je kind hiermee om te gaan.

Scheiden

Als je gaat scheiden komt er heel erg veel op je af. Onderstaande trainingen kunnen je helpen hier goed mee om te gaan. Ook bieden wij trainingen voor je kind; er zijn trainingen voor alle leeftijden. Maak een keuze en lees verder.

Trainingen voor opvoeders

Opvoeden kan soms een uitdagende klus zijn. In Lansingerland bieden wij diverse cursussen aan voor ouders. Deze worden ingepland zodra er voldoende aanmeldingen voor zijn. Hieronder zie je de mogelijkheden.

Overige cursussen

Sommige trainingen laten zich niet in een hokje stoppen. Maar dat maakt ze niet minder interessant! Laat je inspireren door hieronder een keuze te maken en schrijf je in!

Het hele cursusaanbod in de agenda

Wil je snel een indruk opdoen van het cursusaanbod, dan kun je ook in de agenda kijken, waar je direct al het aanbod in jouw regio kunt zien.